Legenda MMA se vrací. Brazilec držel titul v UFC 2457 dní! Teď jde v 46 letech boxovat

Další články v kategorii

Češky se rvaly o zlato na MS. Domů vezou stříbro i monokly po boji

31.05.2025Zlato bylo vysoko, české reprezentantky thajského boxu vybojovaly ve finále na mistrovství světa v Turecku dvě stříbrné medaile. Dvě šance ...

Rozhodla se pro boj. Česká boxerka dnes vstoupí v Praze do ringu

31.05.2025Jeden rok už poznává krásy boxu. Před lety by na to asi ani nepomyslela, ale osud někdy ukáže cestu, která překvapí. Denisa Valová ...

Dost mě zklamal, přiznal nový šampion RFA. V merku má bitvu s Dvořákem i comeback do UFC

31.05.2025Přišel, viděl, zvítězil. A získal pás šampiona. Premiéra Američana Gustava Lopeze v RFA dopadla na výbornou, v pátek v Ostravě ...

Obrovská věc pro mě i mou zemi. Jsem připraven, hlásí Slovák před životním bojem v UFC

31.05.2025Životní souboj je tady. Ľudovít Klein se již tuto sobotu utká na turnaji UFC v Las Vegas s elitním Polákem Mateuszem Gamrotem, jemuž v současné ...

Bude ještě Jones zápasit? Nevím, co pro mě život připravil, řekl neurčitě

31.05.2025Mezi fanoušky MMA už se o tom mluví hodně dlouho. Všichni chtějí vidět souboj mezi prozatímním šampionem UFC v těžké váze ...

200kilový obr vrátil své zemi hrdost. Vstoupil mezi nesmrtelné legendy

31.05.2025Pro japonský sport jde o prvotřídní událost. Tamní bojovník Onosato byl oficiálně povýšen do nejvyšší ...

Je to monstrum. Pereira v odvetě Ankalaeva porazí, tipuje někdejší rival

31.05.2025V minulosti byli rivalové, neměli se rádi a milá slova si vyjadřovali jen stěží, dnes je situace zcela opačná. Israel Adesanya a Alex Pereira se ...

Ikona akčních filmů si už není podobná. Má údajně už 180 kg

31.05.2025Akční herecký hrdina, který oslovil miliony fanoušků po celém světě. Takový byl na konci minulého tisíciletí Steven Seagal. ...

Velký den. Dvě Češky se jdou porvat o zlato na mistrovství světa

31.05.2025Po čtrnácté hodině v pátek bylo jasno. "Obě holky jsou ve finále," přišla zpráva od reprezentačního asistenta Lukáše ...