Na Evropských hrách může reprezentovat téměř 200 českých sportovců

Další články v kategorii

Ukázal srdce a nečekané přání v Oktagonu bylo vyslyšeno

05.07.2025Příběh gentlemanství bude mít vyžádanou tečku. Christian Eckerlin ukázal velké srdce a nadhled i po porážce, kterou utrpěl minulou ...

Pořád mě někdo do něčeho nutí, nikoho nezajímá, co chci já. Brichta chce roční pauzu

05.07.2025Příští sobotu čeká Lea Brichtu další zkouška v KSW. Po odstoupení Patryka Kaczmarczyka bude jeho soupeřem žebříčková ...

Utrhnuté šlachy, musel jsem na operaci, přiznal bojovník Oktagonu

05.07.2025Byl to návrat, na který se všichni těšili, ale dopadl smutně. Porážka, zranění a také operace. Ta proběhla před pár dny. Tohle ...

Rodí se bitva Kincl vs. Pukač? Za mě to je zápas, který lidi chtějí vidět, říká Novotný

05.07.2025Pár slov odstartovalo debatu, která už týden žije. A zatím vypadá, že neuvadne. Robert Pukač vyzval po výhře nad Christianem Eckerlinem  ...

Kdo to nezažil, nemůže komentovat. Je to strašně strašné, odhalil Brichta hubnutí

04.07.2025Leo Brichta nechce zápasit o titul. Důvodem je 500 gramů. V pořadu Davida Chmátala V ringu vysvětlil, jak velký rozdíl je hubnutí do titulového ...

Pukač dál šije do Kincla. Vyprovodím tě na důchod knokautem, vzkázal

03.07.2025Rozjela se kolem nich bouře, kterou asi málokdo očekával. Robert Pukač si třemi výhrami v Oktagonu spravil sebevědomí, získal novou chuť do zápasení ...

Pudilové se už nelíbí nedobrovolná dovolená, do konce roku chce zápas

03.07.2025Zranění, ortéza, smutek a zrušený zápas. Eden měl být pro Lucii Pudilovou turnajem, kde měla bojovat s Lucií Szabovou o titul, jenže ...

Brichtův příští soupeř? Umí vytáhnout eso z rukávu, říká o něm trenér

03.07.2025Chystal se na souboj s jedničkou pérové váhy Patrykem Kaczmarczykem, plány mu zhatilo zranění soupeře. Leo Brichta se na turnaji KSW v polském ...

Ubohý vyjádření, pod úroveň, jsem znechucený, reaguje Kincl na Pukače

03.07.2025Jeden je na vítězné vlně, je o něm slyšet, jeho sebevědomí vyletělo vzhůru. Druhý je po dvou porážkách, neslaných výkonech. ...