Další články v kategorii

Pereira se trefil, soupeř narazil hlavou do provazů. Bezbožná síla, vzpomínal

22.05.2025"Nikdy jsem necítil nic podobného, nikdy jsem nečelil takové síle," těmito slovy zavzpomínal americký bojovník Dustin Jacoby, jenž ...

Bývalý bojovník UFC opustil ruskou reality show poté, co během natáčení vypukla rvačka

22.05.2025Co všechno tento bojovník ještě zažije. Nate Diaz opustil ruskou reality show, kterou natáčel po boku Jona Jonese v Thajsku. Veterán UFC tam odcestoval ...

Když se holky rozhodnou pro svaly. Velké svaly

21.05.2025Změnily se, prošly si neuvěřitelnou proměnou, nabraly desítky kilogramů ve svalech. Z drobných dívek se stala svalnatá monstra, nepřehlédnutelné ...

To je pohled. Slovenský gigant a zasloužený odpočinek

21.05.2025Pohled, který překvapil. Uvolnění, pohoda, čas se zastavit a vychutnat si kávu. Slovenský kulturista Michal Križánek získal o víkendu ...

V důchodu dlouho nevydržel. Fury se vrací. Šokující, baví se fanoušci

21.05.2025Návrat se blíží. Tyson Fury je připraven vrátit se zpět z důchodu, tato slova se dají přečíst na celé řadě světových webů, přičemž ...

Oteklé tváře, viditelný pupek. Nechte mě si užít můj kus dortu, pálí hvězda UFC

21.05.2025Paddy Pimblett je nepřehlédnutelnou tváří zámořské UFC, bojovníkem, který je mimo zápasy pořádně vidět, a to z prostého ...

Šéf UFC zažívá ponižující fiasko. Byl vyšachován z lukrativního duelu

21.05.2025Tenhle byznys mu nevyjde a pro šéfa nejprestižnější MMA ligy světa UFC Danu Whitea půjde dost možná o ponižující ránu. Jeho ...

Oblečená, neoblečená na trénink. Zápasnice ladila formu u bazénu

21.05.2025Americká kráska Paige VanZant se opět předvedla, na sociálních sítích ukázala fanouškům pořádně divoký a speciální ...

Končím, oznámila neporažená boxerská královna. Bylo to příliš těžké

21.05.2025Legendární bojovnice Claressa Shields, jež je považována za nejlepší boxerku v historii, překvapila své fanoušky. "Končím," ...