Další články v kategorii

Žena toho ukazuje více než chlapi, odhalila svůj objem

28.06.2025Nemusíte nic měřit, vážit, jisté je, že ruská kulturistka Natalia Kuzněcovová se odlišuje. Hodně se liší, navíc svými ...

Poničený Végh vzal nečekanou brigádu. Posadil se i za kasu

28.06.2025Před dvěma týdny Attila Végh v Edenu prohrál s Karlosem Vémolou na body. K završení této MMA trilogie došlo na eventu Oktagon ...

Zlatá boxerka pod palbou kvůli pohlaví. Výsledky testů byly abnormální, prozradil Rus

28.06.2025Téma zlaté olympijské boxerky z Paříže Imane Khelif, jejího pohlaví a způsobilosti pro účast v ženské kategorii budí ...

Mám dítě, chápete to? Já ne. Rozněžnělá Kundosaki si na novou roli stále zvyká

28.06.2025Kateřina Klinderová alias Kundosaki vždycky vyčnívala z davu. Ať už svou výškou nebo svými činy. Tak trochu střelená holka, která se ...

Boxera v ringu vypnul elektrický proud

27.06.2025Pořádně nepříjemné chvíle zažil na turnaji v thajském Phuketu bývalý šampion prestižní organizace ONE Championship v ...

Mé tělo dokáže věci, které dřív nezvládlo, raduje se svalnatá kráska

27.06.2025Silné paže, neuvěřitelná síla, železná disciplína, tvář modelky, kouzelný úsměv a dokonale vysportovaná figura. Tímto ...

Kulturistka se svlékla a šla do odvážného focení

27.06.2025Pokud to máš, tak to ukaž. Ukázaná prostě platí. Tohle si uvědomuje také ruská kulturistka Viktoria Ushakova, která se celý ...

Mám super ženu a jsem za ni fakt šťastný, říká Roušal o přítelkyni

27.06.2025Noví Vémolovi. I tak se dá nahlížet na vztah  Radka Roušala s topmodelkou Nelou Slovákovou, jejichž příběh plní stránky ...

Tyson znovu řádil. V ringu rozdával zběsilé rány a boural stereotypy

27.06.2025Legendární boxer Mike Tyson se opět rozjel, opět se dostal do varu. Mezi provazy rozdával zběsilé rány, křičel, zuřil, a to vše jako součást ...